Korea_annasalmisalo.jpg


Omistan yhden harrastuksen koulupäivien vapaiden välituntien ratoksi, jota en voi tehdä missään muualla.
Koululle tilataan nimittäin sellaista ihmettä kuin Suomen Kuvalehti, josta kovinkaan moni muu lukiolaisenpuolikas ei tunnu välittävän sen suuremmin. Minä niitä kuitenkin jaksan selailla.

Suomen Kuvalehti on nimittäin siitä kiva lehti, että Tiede-lehden, Helsingin Sanomien ja paikallislehden (jotka myös tulevat koululle) tavoin siitä löytyy jopa jotain oikeasti mielenkiintoista luettavaa.
Tai no jaa, ehkä se luettavuus riippuu vähän lukijastakin... Minusta vain on mukavaa lueskella jotain politiikalta sun muulta haiskahtavaa kaiken höttöisen nettilukemistoni vastapainoksi. Kylmää realismia yliromanttisuuden sekaan?

No mutta joka tapauksessa joskus jossain kaukaisuudessa tämänkin merkinnän alussa näkyvä kuva hyppäsi silmilleni todennäköisesti juuri SK:ta lukiessani. Oheisessa tekstissä mainostettiin valokuvanäyttelyä Etelä-Koreasta ja ilmastonmuutoksesta. Yritin tuloksetta löytää mahdollisen todella olemassa olevan gallerian osoitetta, mutta kun sitä ei löytynyt lohduttauduin sillä, etten olisi kuitenkaan ennättänyt käydä Lahdessa eikä minulla ollut siihen varaakaan.

Ideana oli, että Lahden valokuvaopiskelijoita lähti Souliin kuvaamaan ilmastonmuutosta, sen seuraksia ja siihen vaikuttavia tekijöitä.
Tiivistelmä ja linkki itse kuvaesseisiin tässä.